Camping Se priser her

– hvor børnene springer af glæde og forældrene nyder livet på campingpladsen.

Vores holdning
I vores hoved er en dejlig campingferie fyldt med en masse positive oplevelser for hele familien. Børnene hopper og springer af glæde, når de kommer en tur på camping med badeland, ser en af Danmarks største hoppepuder og de mange andre aktiviteter for børn i alle aldre. Forældrene kan nyde camping-livet, slappe af og ikke mindst at have overskud til at lege med deres glade børn.

Faciliteterne på campingpladsen
Vi vil gøre vores bedste for at dit og din families ophold på vores campingplads skal blive så behageligt som muligt. Faciliteterne på Løkken Klit Camping og Hytteby er også med til at danne en perfekt ramme for et fornøjeligt ophold. Eksempelvis har vores skønne nye servicebygninger en rigtig høj standard, og de daglige gøremål som bad, madlavning, tøjvask, osv. bliver en ren fornøjelse i de omgivelser.

Camping omgivelserne
Vores campingplads er omgivet af store grantræer, hvilket giver optimal læ for Vesterhavets brus og gør det samtidigt til en meget smuk og indbydende campingplads. Løkken Klit Camping og Hytteby ligger desuden placeret få hundrede meter fra en af Danmarks bedste badestrande og samtidig byder nærområdet på et væld af seværdigheder og aktiviteter for alle, når du vil på camping i Nordjylland.

Vi glæder os til at give dig gode camping-oplevelser, når du besøger os.

Med venlig hilsen
Personalet på Løkken Klit Camping og Hytteby.

For at booke ophold klik her.

virtuel-rundtur

KIG IND!
Se 360o fotos af campingpladsen i den virtuelle rundtur. Klik her

Pladsoversigt

Børnevenlig campingplads

– også når man skal vaskes efter en “mega-sjov” dag på legepladsen

 

 

Løkken Klit Camping og Hytteby er en meget børnevenlig campingplads med aktiviteter og faciliteter, hvor der er taget specielt hensyn til børn. I vores servicebygninger findes der et særdeles børnevenligt baderum med sjove håndvaske og brusere, som gør det til en leg at tage det daglige bad for selv de mindste.

Dette er et lille eksempel på, hvorfor det er monster sjovt for børnene at være på Løkken Klit Camping og Hytteby.

Læs meget mere om de monster sjove børneaktiviteter, som foregår på Løkken Klit Camping og Hytteby igennem hele sæsonen på den store aktivitetskalender.

 

virtuel-rundtur

Kig ind
Se 360o fotos af børnerum i den virtuelle rundtur. Klik her

Fastligger på Løkken Klit Camping Se priser her

Hvordan er det at være fastligger hos os?

Elsker dig og din familie også campinglivet, og kan I ikke få nok? Så kom og nyd hele sæsonen sammen med os!
Her er dejligt både på en skøn solskinsdag, men bestemt også både hyggeligt og sjovt, hvis regnen skulle komme en tur forbi.

Fordelene ved at have en fastliggerplads er mange – både for jer forældre, men også for jeres børn. I slipper for at skulle stille op og pille ned hver weekend, og der er masser af aktiviteter til børnene, så de kommer næppe til at kede sig.

Det giver plads til fritid til jer forældre, når børnene leger i trygge rammer med deres campingvenner og har det sjovt.

Som fastligger hos os, må man selv bestemme hvor tit og hvornår man vil på camping. Der er ingen regler om man kun må komme i weekenderne.
Nej, I må komme lige så tosset I vil.

Hvis man ikke er til en helårsplads, kan man også vælge en forårsplads, efterårsplads eller begge dele.
Ja, vi har sågar også vinterpladser, til dem der gerne vil det.

Udvide med ekstra familier

Når I booker en sæsonplads hos os, gælder det for hele jeres husstand. Det vil sige det er for alle personer der bor hos jer (også børn over 18 år).

Har I hund(e) er den/de også med i prisen.

Det er muligt og udvide sin plads, med op til 2 husstande mere. Så har man fx et vennepar, børn og børnebørn m.m. kan de tilsluttes jeres plads, til en fornuftig pris. De ekstra familier bliver oprettet på samme måde som jer i vores system, så de får selv chipkort til bommen og “badekort” til bruseren.

Smart strømsystem

Vi har et rigtig smart SMS-system, så man som fastligger selv kan tænde og slukke for strømmen på sin plads.

Det vil sige at man kan tænde fx et par timer inden man ankommer, så er der evt. varme i vognen og køleskabet er koldt.
Modsat kan men selvfølgelig også slukke for det hele, så er man fri for at tage stikket ud for at være sikker på alt er slukket.

Med dette system kan man også nemmere selv følge med i hvor meget strøm man bruger.

Brusebad & badeland

Som fastligger hos os betaler man også kr. 7,- for 4 minutters varmt brusebad i servicebygningerne.
Ved tjek-ind bliver man udstyrret med et “badekort” som man sætter penge ind på løbende, som man benytter til baderummene/familierummene når man skal i bad.

Som fastligger kan man købe fri adgang til badelandet.
Det koster kr. 150,- pr. person, så har man fri adgang hele åbnings perioden.
Er man ikke den store vandhund kan man selvfølgelig nøjes med at betale kr. 20,- pr. indgang pr. person, her benytter man samme “badekort” som til brusebade.

 

Har du/I spørgsmål til ovnstående eller ønsker du/I at vide mere, kontakt os her.

 

virtuel-rundtur

KIG IND!
Se 360o fotos af campingpladsen i den virtuelle rundtur. Klik her

Standpladser

Dine pladsmuligheder

 

En standplads er ikke bare en standplads. Hos Løkken Klit Camping og Hytteby dækker vi dine behov, uanset hvad du kommer med: campingvogn, autocamper, telt eller ønsker en fastliggerplads.

Luksusplads
Løkken Klit Camping og Hytteby tilbyder næsten kun luksuspladser på min. 100 – 120 m2 og de helt nye på 140 m2, som har adgang til 12 kanalers kabel-tv. Desuden er der el (16 amp.), plus vand og afløb på hver plads lige ved siden ad jeres campingvogn.

Luksuspladsens vandhane leverer et tryk på 3-4 bar.  Vil og kan man påføre vandslagen direkte til ens campingvogn skal trykket reduceres vha. en adapter. Vandhanen er en standardmodel til udendørs brug.

Vil I benytte jer af direkte afløb skal I bruge 10 meter slange. Det er ikke tilladt at tømme toiletbeholderen direkte i afløbet medmindre man har kværn på vognen. Afløbet kan uden kværn kun benyttes til spildevand, og toiletbeholderen tømmes i campingpladsens kemiske toilet. På luksuspladsen betaler man strøm efter måler, kr. 3,- pr. kWh. I skal benytte de blå CE-strømstik og almindelige stueantennekabler på pladsen.

Almindelig el-plads
Vi tilbyder almindelige standpladser, hvor der kun er behov for strøm og ikke megen luksus. På en el-plads betaler man en fast afgift om dagen for strøm. Vi har kun meget få  af disse – til rådighed. Vi anbefaler luksuspladser med mindre disse er udsolgt.

Autocampere 
Autocampere kan også benytte sig af de store, faste pladser og der er jævnlige busforbindelser til Løkken, Hjørring og Aalborg direkte uden for pladsen.

Teltplads
På vores teltpladser står der et fast bord og bænkesæt, så hvis I kun har et mindre telt med, så kunne det være en fordel at booke en teltplads. På teltpladserne betaler man en fast afgift om dagen for strømmen. Der er de samme luksus ting på disse pladser og de er omkring 80 m2.

 

» Bestil dit campingpas online her. Passet kan du bruge på alle campingpladser i Danmark.

 

virtuel-rundtur

Kig ind
Se 360o fotos af campingpladsen i den virtuelle rundtur. Klik her

Butik

Hurtigt, nemt og dejligt...

Friskbagte rundstykker, en kold is og lækker grillmad er blot nogle få eksempler på, hvad du kan købe hurtigt, nemt og til en god pris i butikken på Løkken Klit Camping og Hytteby. Der er et alsidigt sortiment, som giver dig mulighed for at købe langt de fleste dagligvarer når du er på camping. Varerne er af en god kvalitet og indkøbsturen er kort og behagelig.

• Friskbagt brød
• Is
• Kolde øl og vand
• Diverse madvarer
• Isenkram
• Aviser/blade

NB! Åbningstiderne i butikken er meget varierende:

I forårs- og efterårssæsonen har butikken som minimum åbent hver weekend og på alle helligdage.  Åbningstiderne står altid i døren ind til butikken.

I højsæson – uge 27 – 32 har butikken åbent fra kl. 7 – 23 hver dag.

I vinterperioden har butikken lukket.

 

kontrolrapport

 

virtuel-rundtur

Kig ind
Se 360o fotos af butikken i den virtuelle rundtur. Klik her

Grillbar

Sulten?

– så kom ned i Klit Grillen, hvor du kan købe en omgang lækker grillmad.

grillbar

Åbningstider:
Højsæson kl. 12 – 21
Varierende åbningstider udenfor højsæson. Se aktuel åbningstider på opslaget i grillen.

Udvidede åbningstider ved helligdage og i ferieperioder.
(Se opslag ved grillen)

NB! Grillbaren er ikke åben i vinterperioden.

Opholdsstue

At skynde sig langsomt...

Campingferie på Løkken Klit Camping og Hytteby er på den ene side “sjov i gaden” med en masse spændende og sjove aktiviteter. På den anden side er det også stedet, hvor man kommer ned i fart og skynder sig laangsomt.

Det kan du bl.a. gøre i vores hyggelige opholdsstue med TV, spil og læsestof. Opholdsstuen er indrettet med sofa, sofabord, og flere borde stående i lokalet, hvor man kan sidde og hygge sig med en god bog, et spil eller lignende. Her har du også mulighed for at mødes og hygge dig med de andre campister.

Vaskeri

Ren fornøjelse med vaskeri

Campingferie er aktiv ferie, hvor især børnenes tøj bliver beskidt. Derfor er dejligt at have mulighed for at vaske sit tøj i campingpladsensvaskeri. Her er der åben i døgndrift gennem hele sommer-sæsonen. Der skal ikke foretages nogen tidsbestilling og betalingen sker nemt via chipkort, som man får udleveret ved tjek-ind.

Priser
Maskinvask, inkl. sæbe og skyllemiddel Kr. 35,-
Tørretumbler Kr. 10,-

NB! Vaskeriet har ikke åbent i vinterperioden.

virtuel-rundtur

Kig ind
Se 360o fotos af vaskeriet på Løkken Klit Camping i den virtuelle rundtur. Klik her

 

Vintercamping

Vintercamping i naturskønne omgivelser

vinter-banner

Vintercamping er en helt speciel oplevelse, især i Løkken. Oplev havet, når det viser tænder på en kold vinterdag, gå en lang tur på stranden og tag bagefter hjem i en varm campingvogn og hyg dig med din familie.

Billig vintercamping
Er du ikke allerede vintercampist, så prøv en vintercamping sæson her i Løkken.  Benyt dig af vores super gode tilbud.

Nyd “vinteropbevaring” af campingvognen
Er du vant til at få opbevaret din campingvogn i vinterhalvåret? Hvorfor ikke lade din campingvogn stå på pladsen vinteren over? Så er du fri for at tænke på vinteropbevaring af din campingvogn. Samtidig – og vigtigst af alt – kan du og din familie også nyde campinglivet i vinterhalvåret.

Vintercamping på pladsen
Oplev hyggen og de rolige, fredelige omgivelser på pladsen. Vintercamping er en tid, hvor man kan nyde hinandens selskab endnu mere og få nye venner blandt de andre campister. Samværet og hyggen er endnu mere intens, når man er på vintercamping og sidder inde i varmen og betragter vinteren udenfor.

Vintercamping i den barske natur
Forestil dig en klar og stille vinterdag med blå himmel og solskin. Det virker som en boblende saltvandsindsprøjtning på dit humør. Eller en frisk vinterdag, hvor du mærker solen og vinden mod din kind, mens du skuer ud over havet. På sådan en dag føler du dig ekstremt levende.

Områdets særkende
Udforsk de spændende seværdigheder i Løkken og omegn, når du er på vintercamping. Oplev fiskekutterne blive trukket op på stranden, forkæl dig selv med et besøg på en af områdets spisesteder eller kør en tur til Lønstrup, som er et lille, charmerende og malerisk fiskeleje med mange former for kunsthåndværk. Og lidt længere væk er både Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, og Aalborg et besøg værd.

Tips til vintercamping på campingferie.dk

Læs om hvorfor danskerne er vilde med vintercampingpladser

Læs en artikel om vintercamping og vintercampingpladser i Danmark fra Campisten.

Tryghed

Tryghed på camping

 

– Løkken Klit Camping har Falck aftale
Som et led i vores medlemsskab af Elite Camp, så har vi Tryghed de luxe, bestående af en Falck aftale og ikke mindst en hjertestarter.

Hjertestarteren hænger udendørs på Informationen, så alle kan komme til den 24-7-365.

Det gør det trygt for jer at holde ferie hos os.

 

Vores Falck aftale dækker følgende:
Befordring af overnattende gæster til læge, sygehus eller andet behandlingssted og retur til campingpladsen, hvis gæsten bliver syg på campingpladsen eller på vej til eller fra campingpladsen.
Gæder kun indenfor Danmarks grænser.

Der ydes assistance til transport af køretøjer, campingvogne og personer til værksted eller campingpladsen, der er indskrevet på Løkken Klit Camping, og som opholder sig i Danmark (og kun til den danske grænse).
Der kan også udbringes brændstof eller bestilte reservedele(der dog betales for særskilt).

Hvis I ønsker at gøre brug af vores Falck aftale, så henvend jer direkte til vores Information på 9899 1434, og forklar hvad det drejer sig om.

 

virtuel-rundtur

Kig ind
Se 360o fotos af campingpladsen i den virtuelle rundtur.
Klik her

Servicebygninger

Høj standard = trivsel

Servicebygningerne på Løkken Klit Camping og Hytteby har en høj standard over hele linjen, og det er afgørende for at opleve den daglige trivsel på campingpladsen. I de tre servicebygnger er der både køkken, toilet og bad, og det giver en stor fleksibilitet og brugervenlighed.

Campingferie behøver ikke at være primitiv. Her på Løkken Klit Camping og Hytteby kan du udnytte de mange faciliteter i servicebygningerne.

Servicbygningerne indeholder:
•  Køkken
•  Spiseplads, indendørs og udendørs
•  Toilet og bad
•  Børnevenlige baderum
•  Familierum
•  Handicaptoilet
•  Kemisk toilet
•  Vaskeri
•  Hundebad

Varmt vand ud af bruseren koster et mindre beløb – der betales med chipkort – der afregnes ved afrejse.

 

virtuel-rundtur

Kig ind
Se 360o fotos af service-bygninger i den virtuelle rundtur.
Klik her