Hulens univers

I Hulens Univers kan alle børn og barnlige sjæle prøve nogle af de sjove, hyggelige og kreative aktiviteter, som vi tilbyder på Løkken Klit Camping.

Nogle af aktiviteterne er gratis at deltage i – mens andre kræver en lille brugerbetaling. Herunder står nogle af aktiviteterne vi tilbød i 2016. Når programmet for 2017 ligger fast – bliver det lagt ind under Aktivitetskalenderen.

AKTIVITETER MED BRUGERBETALING:

GAVEVÆRKSTED
En dejlig og meget kreativ aktivitet for hele familien. Kom og mal, dekorer forskellige gaver i glas, træ, pap og tekstil, bl.a. lysestager, æsker, sværd, biler og meget mere – priser fra kr. 5,-

SMYKKEVÆRKSTED
Kom og lav en halskæde, armbånd eller hårspænder. Her er masser af flotte perler og idéer til smykker – både for drenge og piger! Priser fra kr. 10,-

MALING PÅ TEKSTILER
Vi maler på forskellige tekstiler. Bl.a. T-shirts, hagesmække, penalhuse, muleposer og kasketter. Alt afhængigt af vejret og årstiden vil der enten blive malet med tekstilmaling og spændende teknikker med sprayflasker – ellers males med tekstil tuscher. Alt i en rigtig god kvalitet som holder utrolig godt i vask. Masser af stempler og skabeloner. Pris fra kr. 10,-

BOLSJEVÆRKSTED
Prøv at lave bolsjer – tilsæt smag og farve – og klip dem ud. Hjemmelavet bolsjer smager altid bedst. Børn under 12 år kun ifølge med voksen. Tilmelding og forudbetaling til bolsjeværksted nødvendig – pris kr. 30,-

FAMILIEBANKO
Tag et spil banko i et tempo, hvor alle kan være med. I kan vinde flotte præmier, fra vores egne butikker og fra butikkerne i Løkken. Pris kr. 10,- pr. plade.

GRÆSKAR LYGTER 
I efterårsferien laver vi (u)hyggelige græskar lygter, til at sætte lys ned i. Pris kr. 25,- pr. græskar.

 

GRATIS AKTIVITETER:

BÅLFEST M. SNOBRØD
Vi tænder op i lejerbålet og den hyggelige stemning, hvor der er mulighed for at lave et gratis snobrød pr. person.

FAMILIE QUIZ
Nu kan hele familien dyste sammen, mod de andre familier på campingpladsen. Man får udleveret er hæfte med en masse sjove spørgsmål og opgaver, som man skal svare på skriftligt. Den familie som får flest rigtige svar, vinder is til hele familien (max 6 pers.).

STREET HOCKEY
Vi har en bane med alt i udstyr, som bliver stillet op, og vi laver en lille turnering.

BØRNEDISCO
Masser af dans, sang, sjov og konkurrencer. Mulighed for køb af giftige drinks og chips i baren.

FODBOLD/RUNDBOLD/KONGESPIL
Vi deler os op i hold og laver en lille turnering.

Se hvad der sker i Hulen under aktivitetskalenderen

Aktivitetskalender Påsken

Påsken 2018

 • Torsdag d. 29. marts
 • Kl. 10 - 12Påskekarse (medbring egen karton) + Påskeværksted*
 • Kl. 13 - Minigolf
 • Fredag d. 30. marts
 • Kl. 10 - 12Påskeværksted* + Silk and Foam Clay*
 • Kl. 13 - 15Tekstilmaling*
 • Lørdag d. 31. marts
 • Kl. 10 - 12 Perleskåle* + Påskeværksted*
 • Kl. 13 - 15Fodbold
 • Søndag d. 1. april
 • Kl. 10 - 12Krympeplast* + Alutape*
 • Kl. 13 - 15Påskeæg - jagt

*Brugerbetaling med priser fra kr. 5,-

NB! Med forbehold for ændringer/tilføjelser.

Hoppepuder

Måske Danmarks største hoppepude

På Løkken Klit Camping og Hytteby har vi 4 hoppepuder og heriblandt en af Danmarks største hoppepuder, hvor der kan være 75 personer på ad gangen.

Jo større jo bedre
En hoppepude er sjov underholdning for alle – både for dem der hopper, og for dem der kigger på. For de store børn og de unge stiger morskaben med størrelsen af hoppepuden, fordi det så bliver både vildere og sjovere.

Småt er også godt
De små springer også af glæde på hoppepuden, og til dem har vi to mindre hoppepuder, så de ikke bliver bange, når det bliver for vildt. De to hoppepuder er endda indhegnet, så børnene kan bevæge sig frit rundt uden at blive væk for forældrene og i sikkerhed for forbikørende mooncars, cykler, osv.

Camping med Badeland

– til fryd for alle, der elsker at tage på camping med et badeland

Løkken Klit Camping og Hytteby er ikke en helt almindelig campingplads med badeland. Det er en campingplads med et kæmpe stort udendørs badeland med opvarmet vand, bølger, vandrutsjebane, børnebassin og super moderne badefaciliteter. Her kan de store og små vandhunde boltre sig i timevis. De små kan more sig i trygge omgivelser i børnebassinet og de store børn kan få en på “grineren”, når de går i aktion på vores vandrutsjebane og surfing hill.

Når de voksne er på camping, hvor der er et badeland kan de nyde sommeren imens børnene “gi’r den max gas”. De voksne kan holde et vågent øje med deres børn samtidig med at de benytter de dejlige solterrasser ved vandlandet, hvor der både er liggestole, stole og borde.

Se alle de “vilde og våde” billeder her til højre fra camping med badeland, hvor børnene kan “fyre den af”…

Der skal betales for entré til det udendørs badeland.

Bor man ikke på pladsen, må man gerne komme og benytte badelandet alligevel.

Det koster kr. 45,- pr. person for en dagsbillet.

Åbning af udendørs pool:
Ca. slutningen af maj måned til starten af september.
Det kommer an på vejret.

 

Fakta om vores badeland

– 300 m² opvarmet badeland
– 7 meter høj surfing hill
– Vandrutsjebane
– Separat børnebassin
– Solterrasse med liggestole

 

virtuel-rundtur

Kig ind
Se 360o fotos af badeland i den virtuelle rundtur. Klik her

"FUTTE"

En sød og trofast ven

Futte er hele campingpladsens futtog, som trofast og glad bringer dig rundt på pladsen. Tre gange dagligt kører Futte en gratis rundtur til stor begejstring for især de små børn, som ofte får Futte på hjernen og gerne kører mange ture sammen med Futte, når de er på camping i Løkken.
Med Futte kommer man langsomt og sikkert frem til et af de “Futte-stop”, som der er på campingpladsen.

Mooncars

- til månen og tilbage igen

Ja – det kan jo nok ikke lade sig gøre. Men det er en sjov måde for dig at komme rundt på pladsen på, når du drøner ud på nye eventyr med dine kammerater eller søskende.

Du kan leje en mooncar i butikken.

Udendørs sport

Fælles oplevelser på boldbanen

På Løkken Klit Camping og Hytteby har vi vores store fodboldbane og en minigolfbane, hvor store og små morer sig sammen med deres nye kammerater og i mange tilfælde også med deres forældre. Her er der fuld fart over feltet og et herligt socialt samvær.

På fodboldbanen kan børn og unge fra ind- og udland mødes på samme niveau og more sig, fordi fodbold er populært stort set alle steder. Derfor kan de forholde sig til hinanden ud fra nogle kendte spilleregler.

På minigolfbanen kan I dyste om hvem i familien der er den bedste, eller dyste mod de nye venner fra nær og fjern.

Der er naturligvis også mulighed for at lege med bolde og andet, når I tager på camping med badeland hos os.

Legepladser

Børnevenlige og psyko-sjove legepladser

En sjov og spændende legeplads er en vigtig aktivitet, når børnene skal more sig sammen og eventuelt finde nye venner på campingpladsen. Her kan børnene mødes på lige vilkår og knytte deres ferievenskaber

Løkken Klit Camping og Hytteby tilbyder flere legepladser, hvor der er mange timers underholdning for børn i alle aldre. På legepladserne kan børnene muntre sig med hoppepuder, gynger, sandkasser, klatrestativ og på pladsens centrum en fiskekutter, der er en sand fryd for både piger og drenge.

For forældrene er det også vigtigt og betryggende at kunne sende børnene hen på en børnevenlig legeplads. Vi har nemlig hegnet legepladserne ind, netop for at sikre børnene, at de ikke i ren iver kommer til at løbe ud på vejen.

Søger I mere action har vi også samarbejde med Fårup Sommerland, og Action House.