Elite Camp

Løkken Klit Camping er en Elite Camp-plads

Elite Camp er et professionelt samarbejde mellem 11 danske campingpladser, der hver især – og sammen – skaber optimale rammer om gode ferier.
Det udmønter sig blandt andet i vore pladsers beliggenhed, miljø, bad og toiletforhold, rengøring, service, vedligeholdelse samt rækken af aktiviteter for både store og små.

Unikke ferieoplevelser

Som navnet Elite Camp understreger, tilbyder vi udelukkende førsteklasses campingferier for såvel børn som voksne.
Ferier, der på alle måder, er præget af høj standard.

Vi vil gå så langt som til at påstå, at det hos Elite Camp er nærmest umuligt ikke at få en række unikke ferieoplevelser.

Oplevelser der bygger på natur, nydelse og nærvær, og som varer ved længe efter at ferien er forbi. Det skyldes, at vi som professionelle campingejere til stadighed stræber efter at give dig de bedste muligheder og faciliteter.

Kort sagt: Alle de forhold der gør camping til en førsteklasses ferieform.

Tryghed på din ferie – en hjertestarter redder liv

For at skabe rammen om en sikker ferie kan du på alle Elite Camps pladser finde en hjertestarter og uddannet personale, som kan reagere, hvis uheldet er ude.
Hjertestarteren kan betjenes af alle og fungerer derfor som en ekstra tryghed på vores campingpladser.

Elite Camp Tryghed – trygge rammer om en uforglemmelig ferie

At føle sig tryg og sikker hører sammen med en uforglemmelig campingferie. Både når du kører til og fra campingpladsen, og når du opholder dig på selve campingpladsen.

Derfor har vi hos Elite Camp indgået en aftale med Falck, der betyder, at du som gæst på vores campingpladser er godt sikret. Aftalen hedder ELITE TRYGHED.

ELITE TRYGHED – hjælp fra Falck

ELITE TRYGHED sikrer dig hjælp fra Falck, hvis der mod forventning sker noget uforudset med din bil, autocamper, campingvogn, camplet eller dig selv og din familie i forbindelse med jeres campingferie. ELITE TRYGHED er kort sagt et ekstra sikkerhedsnet, som desuden omfatter:

• Transport til campingpladsen eller værkstedet, hvis din bil bryder sammen.

• Levering af brændstof og reservedele, hvis det bliver nødvendigt.

• Professionel hjælp og transport med Falck til sygehus, læge eller behandlingssted og retur til campingpladsen eller dit hjem i Danmark. (Dækningen gælder, hvis du bliver syg under opholdet eller er på vej til eller fra en af vores campingpladser).

• Hjemtransport af køretøjer og/eller personer inden for Danmarks grænser.

Ring når det gælder

ELITE TRYGHED omfatter alle gæster, der bor på eller har reserveret ophold på en af vores campingpladser. Får du brug for ELITE TRYGHED, ringer du straks til den ELITE CAMP plads, du har reserveret plads på. Så ordner vi resten.

Din ferie hos ELITE CAMP er med andre ord i trygge rammer.

Handelsbetingelser

Pladskort

Campingpas

Ind- og udtjek

Hunde

Handicappede

FAQ

Wi-Fi

Hjertestarter