Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere.

Betaling
Alle priser oplyst i Løkken Klit Camping og Hyttebys online bookingsystem, er ligesom alle andre steder på hjemmesiden, oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter, med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Ved booking skal et depositum betales med det samme – og restbeløbet skal være betalt senest 30 dage før ankomst. Bestiller man et ophold i perioden fra 1 – 30 dage før ankomst, skal hele beløbet forfalde med det samme.  Besøger I Løkken Klit Camping uden bestilling/booking af plads, så kræver vi ikke forudbetaling.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, nemlig Dankort, Visa, Mastercard , Diners og American Express. Ved brug af udenlandsk kreditkort opkræves et gebyr, der videresendes til indløsningsstedet. Dvs. at det er ikke et gebyr som vi opkræver. Alle handler afregnes i Danske Kr. (DKK)

Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dkwww.fdih.dk.

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte, et udlejningstelt, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en kontrakt fra Løkken Klit Camping og hytteby, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Løkken Klit Camping og hytteby på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Fortrydelsesret og refusion
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på DKK 400,-. Ved hytter og udlejningsvogne er der dog et administrationsgebyr på DKK 1000,-.
  • Hvis du afbestiller mindre end 30 dage og mere end 7 dage før ankomst, kan du få halvdelen af beløbet refunderet.
  • Hvis du afbestiller mindre end 7 dage før ankomst, mister du hele det indbetalte beløb.

Hvis man ønsker at videregive/sælge sit købte ophold, koster det DKK 400,- i administrationsgebyr, for at vi skal oprette og overflytte opholdet til en ny kunde.

Betalt depositum i forbindelse med booking, uanset om det er en turistplads eller en sæsonplads refunderes ikke ved udeblivelse.

Registrering af oplysninger
Løkken Klit Camping og Hytteby registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Løkken Klit Camping og Hytteby beholder registreringen i 5 år.

Løkken Klit Camping og Hytteby anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.

Reklamationsbehandling
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Når Løkken Klit Camping og Hytteby modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Løkken Klit Camping og Hytteby vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes,ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

Virksomhedsoplysninger
Løkken Klit Camping og Hytteby
Jørgen Jensensvej 2
9480 Løkken
Tlf.: 98991434
E-mail: info@loekkenklit.dk
Cvr.: 29427526

Pladskort

Ind- og udtjek

Ind- og udtjek

Ind- og udtjek camping

• Du kan tjekke ind på en plads efter kl. 12:00 den pågældende dag.
• Du skal tjekke ud inden kl. 12:00 på afrejsedagen.

Om lørdagen i skolesommerferien kan der godt være kø til ind- og udtjek omkring kl. 12.00. Vi anbefaler derfor at i evt. ankommer lidt senere og afrejser lidt før. Det vil være til glæde for både jer og os 🙂

Ind- og udtjek hytter

• Ved leje af en hytte kan du tjekke ind fra kl. 14:00 den pågældende dag.
• Du skal tjekke ud senest kl. 10:00.

Sen udtjekning til kl. 12:00 kan tilkøbes for kr. 200,-

Rengøring i hytterne skal ske inden udtjekning.
Rengøring kan tilkøbes for kr. 495,-

Hvis I ankommer efter vores åbningstider laver vi en mappe klar, som vi ligger ud til jer.

Handicappede

Handicappede

På Løkken Klit Camping har vi ét handicapbadeværelse i bygning nummer 5 på pladskortet, som er placeret oppe ved badelandet.

Servicebygning nummer 10 og 12 på pladskortet, er let tilgængelige for kørestolsbrugere. Ligeledes er der en rampe ind til butikken, så den er også let tilgængelig.

Stort set alle vores veje og mange stier på campingpladsen er belagt med fliser og kan uden videre benyttes af kørestolsbrugere.

Det er ikke nemt at benytte badelandets omklædningsrum som kørestolsbruger, men der er mulighed for at komme med ind og kigge ved henvendelse i informationen.

Vores Mega Luksushytter er de største vi har, og de er til dels kørestolsvenlige. Venligst henvend jer inden bookning og hør nærmere.

Elite Camp

Løkken Klit Camping er en Elite Camp-plads

Elite Camp er et professionelt samarbejde mellem 11 danske campingpladser, der hver især – og sammen – skaber optimale rammer om gode ferier.
Det udmønter sig blandt andet i vore pladsers beliggenhed, miljø, bad og toiletforhold, rengøring, service, vedligeholdelse samt rækken af aktiviteter for både store og små.

Unikke ferieoplevelser

Som navnet Elite Camp understreger, tilbyder vi udelukkende førsteklasses campingferier for såvel børn som voksne.
Ferier, der på alle måder, er præget af høj standard.

Vi vil gå så langt som til at påstå, at det hos Elite Camp er nærmest umuligt ikke at få en række unikke ferieoplevelser.

Oplevelser der bygger på natur, nydelse og nærvær, og som varer ved længe efter at ferien er forbi. Det skyldes, at vi som professionelle campingejere til stadighed stræber efter at give dig de bedste muligheder og faciliteter.

Kort sagt: Alle de forhold der gør camping til en førsteklasses ferieform.

Tryghed på din ferie – en hjertestarter redder liv

For at skabe rammen om en sikker ferie kan du på alle Elite Camps pladser finde en hjertestarter og uddannet personale, som kan reagere, hvis uheldet er ude.
Hjertestarteren kan betjenes af alle og fungerer derfor som en ekstra tryghed på vores campingpladser.

Elite Camp Tryghed – trygge rammer om en uforglemmelig ferie

At føle sig tryg og sikker hører sammen med en uforglemmelig campingferie. Både når du kører til og fra campingpladsen, og når du opholder dig på selve campingpladsen.

Derfor har vi hos Elite Camp indgået en aftale med Falck, der betyder, at du som gæst på vores campingpladser er godt sikret. Aftalen hedder ELITE TRYGHED.

ELITE TRYGHED – hjælp fra Falck

ELITE TRYGHED sikrer dig hjælp fra Falck, hvis der mod forventning sker noget uforudset med din bil, autocamper, campingvogn, camplet eller dig selv og din familie i forbindelse med jeres campingferie. ELITE TRYGHED er kort sagt et ekstra sikkerhedsnet, som desuden omfatter:

• Transport til campingpladsen eller værkstedet, hvis din bil bryder sammen.

• Levering af brændstof og reservedele, hvis det bliver nødvendigt.

• Professionel hjælp og transport med Falck til sygehus, læge eller behandlingssted og retur til campingpladsen eller dit hjem i Danmark. (Dækningen gælder, hvis du bliver syg under opholdet eller er på vej til eller fra en af vores campingpladser).

• Hjemtransport af køretøjer og/eller personer inden for Danmarks grænser.

Ring når det gælder

ELITE TRYGHED omfatter alle gæster, der bor på eller har reserveret ophold på en af vores campingpladser. Får du brug for ELITE TRYGHED, ringer du straks til den ELITE CAMP plads, du har reserveret plads på. Så ordner vi resten.

Din ferie hos ELITE CAMP er med andre ord i trygge rammer.

FAQ

FAQ

HER FINDER DU SVAR PÅ DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL


Må vi have husdyr med?
Hunde og husdyr er tilladt i hytter samt på campingpladsen. Læs mere her.

Må man grille ved hytterne?
Det må man gerne, vi har grills man kan låne ved henvendelse i informationen. Der er også mulighed for at købe enganggrills hos vores butik.

Skal vi selv medbringe sengelinned?
Sengelinned og håndklæder kan lejes for kr. 75,- per person, men I kan også medbringe jeres eget.

Hvad tid skal vi tjekke ind og ud?
I kan tjekke ind fra kl. 14.00 og på afrejsedagen er der tjek ud senest kl. 10.00, hvis i bor i en hytte.

I kan tjekke ind fra kl. 12.00 og på afrejsedagen er der tjek ud senest kl. 12.00, hvis i bor i eget telt, eller campingvogn.
Læs mere her.

Hvor langt er der til stranden?
Der er 900 m til stranden fra campingpladsen.

Hvor langt er der ind til Løkken?

Der er 2 km ind til Løkken by. Der er cykelsti hele vejen. Det er også muligt at gå langs stranden.

Er pladsen åben hele året?
Ja vi har åbent året rundt. Dog er nogle af servicebygningerne, grillbaren og butikken lukket i vinterperioden.

Vi har glemt noget hos jer, hvad gør vi?
Ring til os på +45 9899 1434, hvis I har glemt noget hos os.

Er der alderskrav i badelandet?
Ja børn under 12 år skal være i følge med en voksen.

Er der Wi-Fi på pladsen?
Vi har Wi-Fi på pladsen. Det er gratis at benytte. Læs mere her.

Jeg kan ikke finde svar på mit spørgsmål…
Hvis du har øvrige spørgsmål er du meget velkommen til at ringe på +45 9899 1434 eller skrive på info@loekkenklit.dk, så vil vi prøve at hjælpe dig.

Brochure

Se vores brochure

brochure

Klik på brochuren og se den online.

Wi-Fi

Wi-Fi

Løkken Klit Camping tilbyder gratis Wi-Fi på campingpladsen. Dog må man som gæst påregne, at det trådløse net ikke altid fungerer 100 % optimalt. Der er mange faktorer, der spiller ind på kvaliteten.

Når det trådløse signal skal passere gennem bevoksninger svækkes signalet. Når træernes blade tilmed er våde, svækkes signalet markant. Også når det blæser svækkes signalet.

Bygninger er ligeledes en forhindring for Wi-Fi-signalet. Tykke mure udgør en væsentlig barriere. Ofte vil man som gæst opleve at signalet fungerer uden for campingvognen, men ikke inden for. Dette hænger sammen med, at signalerne svækkes betydeligt, når det skal igennem campingvognen – det samme gør sig gældende med biler, der også ”skygger” for signalet. Som regel er der meget bedre signal uden for campingvognen.

I hytterne og servicebygningerne er der opsat egne routere indendørs, så her vil signalet være tilstrækkeligt.

For et sikkert signal henviser vi til opholdsstuen og vores servicebygninger. Ofte kan man logge på ved en bygning og ”bære” signalet med sig videre ud på pladsen.

Da alle disse forhold er dynamiske vil man opleve, at signalet vil variere over dagen.

Hjertestarter

Hjertestarter

En hjertestarter kan redde liv, og derfor har vi sat en op på vores campingplads. Hjertestarteren er placeret ude på siden af informations bygningen, så den er nemme at finde og kan tilgås døgnet rundt.

Vi håber, at der aldrig bliver brug for den, men vi vil dog gerne have den i nærheden, hvis uheldet er ude.

I kan finde flere informationer om hjertestartere på www.hjertestarter.dk, som er sat op i samarbejde med Trygfonden.

Du kan også få appen “hjertestart” til din smartphone. Den viser dig den nærmeste hjertestarter og giver vejledning i, hvordan du foretager en hjertelungeredning.

Hunde

Hunde

Hos Løkken Klit Camping er din hund velkommen. Vi har flere muligheder for overnatning, hvor husdyr er tilladt, og det naturskønne område er et paradis for både dig og din hund.

Overnatningsmuligheder
Hvis I ønsker at dele ferien med jeres firbenede familiemedlem, kan I enten overnatte i hytte, nogle udlejningsvogne eller I kan tage egen campingvogn/telt med.

Hundebadeværelse
Ved den nye servicebygning, i nummer 13 på pladskortet, har vi et hundebadeværelse, hvor du kan vaske din hund, efter en dejlig tur i skoven eller ved stranden.

Flere steder på pladsen er der stativer med hundeposer og affaldsspande, som er sat op til fri afbenyttelse. Det er dem der er markeret på pladskortet, som en skraldespand med en pote.

Alle hunde skal være i snor på campingpladsen.

Der er ingen adgang for hunde i badelandet.

img_0246

Campingpas

Campingpas

Vi kan lave et campingpas til jer ved ankomst, da vi har vores egen campingpas-printer. Det tager ikke mange sekunder for os at lave campingpasset. Det er derfor ikke nødvendig at bestille det forud for et besøg hos os.

Campingpasset koster kr. 110,- og dækker en husstand/grupper op til 11 personer på én plads/hytte.

Fornyelse af campingpas kan vi også klare. Enten kan man få printet et nyt kort, eller købe et klistermærke med ny udløbsdato. Det er samme pris.

Alle gæster skal have et gyldigt campingpas. Dette gælder uanset om du bor i egen campingvogn, telt, hytte eller en udlejningsvogn.
Det gælder også for fastliggere og kernefamilier.

Alle gyldige Camping Key Europe (campingpas) er omfattet af en ansvarsforsikring overfor 3. person, såfremt pasindehaveren ikke selv har anden forsikringsmæssig dækning. Forsikringen dækker kun skader, som man ifølge dansk retspraksis kan drages til ansvar for.
I kan læse mere om campingpasset her.