Mega luksustelt type 1 Se priser her

Plads til den store familie

Løkken Klit Camping og Hytteby understreger for alvor ordet “Hytteby” medde super moderne MEGA luksushytter. MEGA luksushyttererne er 35 m² store, har plads til 8 personer og har alt i udstyr, som er med til at gøre hytteferien fantastisk.

MEGA luksushytterne er indrettet med et stort køkken / opholdstue med opredning til 2 på sofa, 2 soveværelser og en MEGA hems. Alt i alt kan der overnatte op til 8 personer.

MEGA luksushytterne er super moderne med eget toilet og bad, lækkert køkken med køleskab/fryser og gasblus, sofa-gruppe, radiator, senge, madrasser og havebord med tilhørende stole.

Så er I en stor familie eller måske2 familier, der gerne vil bo med fast tag over hovedet og nyde ferien, som var man i sit eget hjem, er de nye MEGA luksushytter en perfekt løsning.

I har stadig mulighed for at se kabel-tv, da alle MEGA luksushytter har 2 fjernsyn (ét i stuen og ét på hemsen) eller koble jer på campingpladsens Wi-Fi internet. I kan naturligvis parkere jeres bil lige opad MEGA luksus- hytterne.

Information

Der skal afregnes forbrug af strøm ved afrejse.

Se inventarliste her

Når I lejer en hytte hos os, så er I ansvarlige for det lejede, og må erstatte evt. skader på bolig og inventar i lejeperioden (I er måske dækket ind via jeres egne forsikringer).

Hytten skal afleveres i rengjort stand (samme stand som I modtager den i). Såfremt I selv ønsker at stå for rengøringen, så kan I leje en rengøringsspand med rengøringsmidler i for kr. 35,- Så er I fri for selv at medbringe dette.

Alternativt kan I bestille slutrengøring for kr. 495,-

Hunde er velkomne i MEGA luksushytterne – bare de ikke sover i sengen! Oplys venligst om I har hund med.

Mega luksustelt type 2 Se priser her

  • Sovepladser til 5 personer
  • 20 m²
  • Mindre køkken
  • Kabel tv
  • Wi-Fi internet

Hytteferie som er alt andet end standard

Standardhytten vil være din og din families hyggelige base, når I nyder godt af de flotte faciliteter og de mange sjove aktiviteter under hytteferien på Løkken Klit Camping og Hytteby.

I foråret 2008 blev hytterne helt nyrenoveret og der blev i den forbindelse installeret nye køkkener og fladskærme. Vores standardhytte er på 20 m² og den har kabel-tv, køkken, lille stue, overdækket terrasse og op til 5 sovepladser med en 3-dobbelt køjeseng og en dobbeltseng i hver sit rum.

Der skal afregnes for forbrug af strøm ved afrejse.

INFORMATION

Se inventarliste her

Når I lejer en hytte hos os, så er I ansvarlige for det lejede, og må erstatte evt. skader på bolig og inventar i lejeperioden (I er måske dækket ind via jeres egne forsikringer).

Hytten skal afleveres i rengjort stand (samme stand som I modtager den i).
Såfremt I selv ønsker at stå for rengøringen, så kan I leje en rengøringsspand med rengøringsmidler i for kr. 35,- – Så er I fri for selv at medbringe dette.

Alternativt kan I bestille slutrengøring for kr. 495,-

Hunde er velkomne i standardhytterne – bare de ikke sover i sengen!