Lækkert luksustelt
  • Sovepladser til 5 personer
  • 25 m²
  • Mindre køkken
  • Wi-Fi internet

Plads til den store familie

Løkken Klit Camping og Teltby understreger for alvor ordet “Teltby” med de super moderne MEGA luksustelte. MEGA luksusteltene er 25 m² store, har plads til 5 personer og har alt i udstyr, som er med til at gøre teltferien fantastisk.

MEGA luksusteltene er indrettet med en MEGA fed terrasser, en opholdstue med mindre køkken, 2 soveværelser hvor det ene er med en 3 personers køjeseng og det andet er med 2 boxmadrasser som kan stå enkeltvis eller laves til en dobbelt seng.. Alt i alt kan der overnatte op til 5 personer.

MEGA luksusteltene er super moderne med lækkert “mini” køkken med køleskab/fryser og gasblus, senge, madrasser, loungesæt og havebord med tilhørende stole.

Så er I en stor familie eller måske bare 2 personer, der gerne vil bo med “fast” tag over hovedet og nyde ferien, som var man i sit eget hjem, er de nye MEGA luksustelte en perfekt løsning.

I kan naturligvis parkere jeres bil lige i nærheden af MEGA luksus- teltene.

Information

Der skal afregnes forbrug af strøm ved afrejse.

Når I lejer et telt hos os, så er I ansvarlige for det lejede, og må erstatte evt. skader på telt og inventar i lejeperioden (I er måske dækket ind via jeres egne forsikringer).

Teltene skal afleveres i rengjort stand (samme stand som I modtager den i). Såfremt I selv ønsker at stå for rengøringen, så kan I leje en rengøringsspand med rengøringsmidler i for kr. 35,- Så er I fri for selv at medbringe dette. Men endnu bedre kan I bestille slutrengøring for kr. 495,-

Hunde er velkomne i MEGA luksusteltene – bare de ikke sover i sengen! Oplys venligst om I har hund med. Prisen er kr. 140 pr. hund for en uge eller kr. 20 pr. døgn.

Camp-Let Book nu

  • Soveplads til 4 personer
  • Mindre køkken
  • Wi-Fi internet

Camp-Let

Leje en topmoderne og fuldt udstyret Camp-let fra 2023, opslået og klar til indflytning.

Med vores Camp-let er du sikret en behagelig og bekvem campingoplevelse, hvor du kan nyde pladsen og samtidig have alle nødvendige faciliteter lige ved hånden.

I vores camplet er der service til 4 personer, køkken grej og en køleboks.

Så uanset om du planlægger en weekendtur eller en længere ferie, er vores Camp-let det perfekte valg for dig.

Tilbuddet er inkl.

Fri entre til Badelandet

5 l petroleum til varmeovn

Strøm forbrug

Slutrengøring