Mega Sejt luksustelt
  • Sovepladser til 5 personer
  • 25 m²
  • Mindre køkken
  • Wi-Fi internet

Plads til den store familie

Løkken Klit Camping og Teltby understreger for alvor ordet “Teltby” med de super moderne MEGA luksustelte. MEGA luksusteltene er 25 m² store, har plads til 5 personer og har alt i udstyr, som er med til at gøre teltferien fantastisk.

MEGA luksusteltene er indrettet med en MEGA fed terrasser, en opholdstue med mindre køkken, 2 soveværelser hvor det ene er med en 3 personers køjeseng og det andet er med 2 boxmadrasser som kan stå enkeltvis eller laves til en dobbelt seng.. Alt i alt kan der overnatte op til 5 personer.

MEGA luksusteltene er super moderne med lækkert “mini” køkken med køleskab/fryser og gasblus, senge, madrasser, loungesæt og havebord med tilhørende stole.

Så er I en stor familie eller måske bare 2 personer, der gerne vil bo med “fast” tag over hovedet og nyde ferien, som var man i sit eget hjem, er de nye MEGA luksustelte en perfekt løsning.

I kan naturligvis parkere jeres bil lige i nærheden af MEGA luksus- teltene.

Information

Der skal afregnes forbrug af strøm ved afrejse.

Når I lejer et telt hos os, så er I ansvarlige for det lejede, og må erstatte evt. skader på telt og inventar i lejeperioden (I er måske dækket ind via jeres egne forsikringer).

Teltene skal afleveres i rengjort stand (samme stand som I modtager den i). Såfremt I selv ønsker at stå for rengøringen, så kan I leje en rengøringsspand med rengøringsmidler i for kr. 35,- Så er I fri for selv at medbringe dette. Men endnu bedre kan I bestille slutrengøring for kr. 495,-

Hunde er velkomne i MEGA luksusteltene – bare de ikke sover i sengen! Oplys venligst om I har hund med. Prisen er kr. 140 pr. hund for en uge eller kr. 20 pr. døgn.

CampLet -- NYHED -- Book nu

  • Soveplads til 4 personer
  • Mindre køkken
  • Wi-Fi internet

CampLet kommer SNART

Leje en topmoderne og fuldt udstyret Camp-let, opslået og klar til indflytning.

Med vores Camp-let er du sikret en behagelig og bekvem campingoplevelse, hvor du kan nyde pladsen og samtidig have alle nødvendige faciliteter lige ved hånden.

Så uanset om du planlægger en weekendtur eller en længere ferie, er vores Camp-let det perfekte valg for dig.

Tilbuddet er inkl.

Fri entre til Badelandet

5 l petroleum til varmeovn

Strøm forbrug

Slutrengøring

Kan bookes 3, 4, 7, 10, 11 eller 14 overnatninger.

Ankomst – onsdag, torsdag, lørdag og Søndag