Camping Se priser her

– hvor børnene springer af glæde og forældrene nyder livet på campingpladsen.

Vores holdning
I vores hoved er en dejlig campingferie fyldt med en masse positive oplevelser for hele familien. Børnene hopper og springer af glæde, når de kommer en tur på camping med badeland, ser en af Danmarks største hoppepuder og de mange andre aktiviteter for børn i alle aldre. Forældrene kan nyde camping-livet, slappe af og ikke mindst at have overskud til at lege med deres glade børn.

Faciliteterne på campingpladsen
Vi vil gøre vores bedste for at dit og din families ophold på vores campingplads skal blive så behageligt som muligt. Faciliteterne på Løkken Klit Camping og Hytteby er også med til at danne en perfekt ramme for et fornøjeligt ophold. Eksempelvis har vores skønne nye servicebygninger en rigtig høj standard, og de daglige gøremål som bad, madlavning, tøjvask, osv. bliver en ren fornøjelse i de omgivelser.

Camping omgivelserne
Vores campingplads er omgivet af store grantræer, hvilket giver optimal læ for Vesterhavets brus og gør det samtidigt til en meget smuk og indbydende campingplads. Løkken Klit Camping og Hytteby ligger desuden placeret få hundrede meter fra en af Danmarks bedste badestrande og samtidig byder nærområdet på et væld af seværdigheder og aktiviteter for alle, når du vil på camping i Nordjylland.

Vi glæder os til at give dig gode camping-oplevelser, når du besøger os.

Med venlig hilsen
Personalet på Løkken Klit Camping og Hytteby.

For at booke ophold klik her.

virtuel-rundtur

KIG IND!
Se 360o fotos af campingpladsen i den virtuelle rundtur. Klik her

Pladsoversigt

GreenStay Camping

Børnevenlig campingplads

Fastligger på Løkken Klit Camping Se priser her

Servicebygninger

Grillbar SE MENUKORT

Standpladser

Butik

Vaskeri

Vintercamping