Standpladser

Dine pladsmuligheder

 

En standplads er ikke bare en standplads. Hos Løkken Klit Camping og Hytteby dækker vi dine behov, uanset hvad du kommer med: campingvogn, autocamper, telt eller ønsker en fastliggerplads.

Luksusplads
Løkken Klit Camping og Hytteby tilbyder næsten kun luksuspladser på min. 100 – 120 m2 og de helt nye på 140 m2, som har adgang til 12 kanalers kabel-tv. Desuden er der el (16 amp.), plus vand og afløb på hver plads lige ved siden ad jeres campingvogn.

Luksuspladsens vandhane leverer et tryk på 3-4 bar.  Vil og kan man påføre vandslagen direkte til ens campingvogn skal trykket reduceres vha. en adapter. Vandhanen er en standardmodel til udendørs brug.

Vil I benytte jer af direkte afløb skal I bruge 10 meter slange. Det er ikke tilladt at tømme toiletbeholderen direkte i afløbet medmindre man har kværn på vognen. Afløbet kan uden kværn kun benyttes til spildevand, og toiletbeholderen tømmes i campingpladsens kemiske toilet. På luksuspladsen betaler man strøm efter måler. I skal benytte de blå CE-strømstik og almindelige stueantennekabler på pladsen.

Almindelig el-plads
Vi tilbyder almindelige standpladser, hvor der kun er behov for strøm og ikke megen luksus. På en el-plads betaler man en fast afgift om dagen for strøm. Vi har kun meget få  af disse – til rådighed. Vi anbefaler luksuspladser med mindre disse er udsolgt.

Autocampere 
Autocampere kan også benytte sig af de store, faste pladser og der er jævnlige busforbindelser til Løkken, Hjørring og Aalborg direkte uden for pladsen.

Teltplads
På vores teltpladser står der et fast bord og bænkesæt, så hvis I kun har et mindre telt med, så kunne det være en fordel at booke en teltplads. På teltpladserne betaler man en fast afgift om dagen for strømmen. Der er de samme luksus ting på disse pladser og de er omkring 80 m2.

 

» Bestil dit campingpas online her. Passet kan du bruge på alle campingpladser i Danmark.

 

virtuel-rundtur

Kig ind
Se 360o fotos af campingpladsen i den virtuelle rundtur. Klik her

Camping Se priser her

Pladsoversigt

GreenStay Camping

Børnevenlig campingplads

Fastligger på Løkken Klit Camping Se priser her

Servicebygninger

Grillbar SE MENUKORT

Butik

Vaskeri

Vintercamping