Vintercamping

Vintercamping i naturskønne omgivelser

vinter-banner

Vintercamping er en helt speciel oplevelse, især i Løkken. Oplev havet, når det viser tænder på en kold vinterdag, gå en lang tur på stranden og tag bagefter hjem i en varm campingvogn og hyg dig med din familie.

Billig vintercamping
Er du ikke allerede vintercampist, så prøv en vintercamping sæson her i Løkken.  Benyt dig af vores super gode tilbud.

Nyd “vinteropbevaring” af campingvognen
Er du vant til at få opbevaret din campingvogn i vinterhalvåret? Hvorfor ikke lade din campingvogn stå på pladsen vinteren over? Så er du fri for at tænke på vinteropbevaring af din campingvogn. Samtidig – og vigtigst af alt – kan du og din familie også nyde campinglivet i vinterhalvåret.

Vintercamping på pladsen
Oplev hyggen og de rolige, fredelige omgivelser på pladsen. Vintercamping er en tid, hvor man kan nyde hinandens selskab endnu mere og få nye venner blandt de andre campister. Samværet og hyggen er endnu mere intens, når man er på vintercamping og sidder inde i varmen og betragter vinteren udenfor.

Vintercamping i den barske natur
Forestil dig en klar og stille vinterdag med blå himmel og solskin. Det virker som en boblende saltvandsindsprøjtning på dit humør. Eller en frisk vinterdag, hvor du mærker solen og vinden mod din kind, mens du skuer ud over havet. På sådan en dag føler du dig ekstremt levende.

Områdets særkende
Udforsk de spændende seværdigheder i Løkken og omegn, når du er på vintercamping. Oplev fiskekutterne blive trukket op på stranden, forkæl dig selv med et besøg på en af områdets spisesteder eller kør en tur til Lønstrup, som er et lille, charmerende og malerisk fiskeleje med mange former for kunsthåndværk. Og lidt længere væk er både Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, og Aalborg et besøg værd.

Camping Se priser her

Pladsoversigt

GreenStay Camping

Børnevenlig campingplads

Fastligger på Løkken Klit Camping Se priser her

Servicebygninger

Grillbar SE MENUKORT

Standpladser

Butik

Vaskeri