Løkken Strand

Vesterhavet - brede hvide sandstrande

Et af Løkkens kendetegn er den brede hvide sandstrand, der adskiller byen fra det brusende Vesterhav. Der er direkte adgang fra Løkken by, hvor man kommer ned til de karakteristiske hvide badehuse.

Fra Løkken Klit Camping og Hytteby er der kun små 10 minutters gang ned til stranden, og den foregår på behagelige og naturskønne gangstier. Du kan vælge at tage en dejlig dukkert i det blå, gå en tur med familien langs bølgerne og klitterne eller nyde synet af den betagende flotte solnedgang. På Løkken strand ligger der et hav af oplevelser og venter!

På stranden inde ved byen er der fem erhvervsfiskerbåde, men der ligger også to smukke og velbevarede gamle fiskerbåde Marie og Stjernen.
De ejes af hver sit bådelaug som sørger for vedligeholdelse, og bådene bliver brugt til lystsejlads og tursejladser for medlemmer af lauget. Begge er de selskrevne som motiv, når turisterne skal have billeder med hjem.
Utallige er også de børn, som har fået lov at komme ombord, når der leges sørøver i efterårsferien.

Køb frisk fisk direkte på stranden ved Molen

I Løkken kan du købe din fisk direkte fra fiskerne, når de i løbet af dagen lander fangsten på stranden. Du kan besøge fiskerne på stranden – og som noget nyt kan du få sms-besked om, hvornår de lander fisken.
Den nye sms-service gennem havfriskfisk.dk tilbydes af 5 skippere og når du er tilmeldt sms-servicen får du af vide, hvornår de sælger deres fisk og hvilke fisk de sælger.

Send en sms til 5338 1000 med teksten : havn loekken.

Eller følg med på den nye hjemmeside havfriskfisk.dk

virtuel-rundtur

Se 360o fotos af hytten i den
virtuelle rundtur. Klik her

Løkken By

Børglum Kloster

Rubjerg Knude

Gå – og cykelture

Action House

Bolcheriet

Nordsøen Oceanarium

Family Farm Fun Park

Restaurant Løkken Badehotel