Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere.

Betaling
Alle priser oplyst i Løkken Klit Camping og Hyttebys online bookingsystem, er ligesom alle andre steder på hjemmesiden, oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter, med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Ved booking skal et depositum betales med det samme – og restbeløbet skal være betalt senest 45 dage før ankomst. Bestiller man et ophold i perioden fra 1 – 45 dage før ankomst, skal hele beløbet forfalde med det samme.  Besøger I Løkken Klit Camping uden bestilling/booking af plads, så kræver vi ikke forudbetaling.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, nemlig Dankort, Visa, Mastercard , Diners og American Express. Ved brug af udenlandsk kreditkort opkræves et gebyr, der videresendes til indløsningsstedet. Dvs. at det er ikke et gebyr som vi opkræver. Alle handler afregnes i Danske Kr. (DKK)

Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dkwww.fdih.dk.

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte, et udlejningstelt, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en kontrakt fra Løkken Klit Camping og hytteby, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Løkken Klit Camping og hytteby på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Fortrydelsesret og refusion
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort, med undtagelse af et administrationsgebyr (se takster nedenfor)
  • Hvis du afbestiller mindre end 30 dage og mere end 7 dage før ankomst, kan du få halvdelen af beløbet refunderet. Dog aldrig mindre end taksten på administrationsgebyret (se takster nedenfor)
  • Hvis du afbestiller mindre end 7 dage før ankomst, mister du hele det indbetalte beløb.

Administrationsgebyret på campingenheder er DKK 400,-
Administrationsgebyret ved hytter, udlejningsvogne, udlejningstelte og fastliggerpladser er DKK 1000,-.

Hvis man ønsker at videregive/sælge sit købte ophold, koster det DKK 400,- i administrationsgebyr, for at vi skal oprette og overflytte opholdet til en ny kunde.

Betalt depositum i forbindelse med booking, uanset om det er en turistplads eller en sæsonplads refunderes ikke ved udeblivelse.

Registrering af oplysninger
Løkken Klit Camping og Hytteby registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Løkken Klit Camping og Hytteby beholder registreringen i 5 år.

Løkken Klit Camping og Hytteby anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.

Reklamationsbehandling
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Når Løkken Klit Camping og Hytteby modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Løkken Klit Camping og Hytteby vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes,ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

Virksomhedsoplysninger
Løkken Klit Camping og Hytteby
Jørgen Jensensvej 2
9480 Løkken
Tlf.: 98991434
E-mail: info@loekkenklit.dk
Cvr.: 29427526

Pladskort

Ind- og udtjek

Hunde

Handicappede

FAQ

Wi-Fi

Hjertestarter