Plads 663A Se priser

Campingvogn

LMC 665 årg. 2004

Beliggenhed

En af campingpladsen bedste/største pladser tæt til nye servicebygning, legeplads og badeland.

Inventar og beskrivelse

Nordjyllands ferieparadis i campinghus med luksus standby telt på små 30 m2

Dejlig luksus vogn med plads til 4-6 personer. Campingvognen er indrettet med et soveafsnit, som indeholder en dobbeltseng, dertil er en ekstra køje over sengen, samt en sofagruppe der kan omdannes til en seng. I den anden ende befinder der sig en stor rundsiddegruppe, der kan omdannes til 2-3 sovepladser. I vognen findes der også et toilet, som har den optimale placering lige i midten. Der forefindes også et køkken osv. i vognen med dette bruges ikke rigtigt længere da der er lavet et udekøkken.
I campingvognen er der dyner/puder til 4 personer. Der er som tidligere nævnt toilet, koldt og varmt vand i vognen, med manuel opfyldning. Den kan op reddes til i alt 9 personer i alt i vognen/fortelt, men der skal medtages sengelinned til de ekstra personer.
Forteltet er et stort STANDBYTELT 7000 årg. 2019. Det er et helårs-telt fra Sverige (ca. 28 kvm) med fast isoleret gulv og gulvtæppe. Det er monteret med køkkenbord med underskabe samt et hyggehjørne med sovesofa arrangement og desuden et spiseafsnit med stort spisebord til 6. Service til mindst 6 personer, bord opvasker, tv, elkedel, miniovn, kaffemaskine samt stort køle/fryseskab. Skulle vejret mod forventning være kølig, er der en petroleumsovn til at opretholde den hyggelige campingstemning. Et mindre sommerhus på en campingplads, som bare skal ses og opleves.
På den nyetableret terrasse (ca. 32 m2) er der nyere gasgrill til fri afbenyttelse, udekøkken med fast kold vand samt afløb. Der forefindes havesæt til 4 personer og desuden 7 ekstra havestole.
Pladsen er indhegnet med fast hegn, læsejl og havelåge.
Rygning ikke tilladt i vogn og telt.
Mindre husdyr er tilladt i følge personlig aftale med udlejer.

Tilvalg
  • Fast gulv
Ferieformer
  • Lørdag - Lørdag
Medbring selv
  • Sengelinned
  • Håndklæder
  • Viskestykker samt karklude
Priser

Nedenstående priser er ekskl. overnatningsgebyr pr. person pr. nat.